Over ons

Nico Sterk

Bedrijfsadviseur

Bedrijfsadviseur Nico Sterk is opgegroeid in een ondernemersgezin. Nico heeft jarenlang in de bancaire sector gewerkt als relatiebeheerder/accountmanager voor bedrijven. Hij heeft uitgebreide kennis en jarenlagen ervaring op zowel financieel gebied als met het begeleiden en adviseren van ondernemers. Het is zijn passie om ondernemers te helpen hun ambities waar te maken.

“De kunst van het luisteren is moeilijker dan die van het spreken” zei C.J. Wijnaendts Francken, een bekend Nederlands letterkundige en filosoof. Ik ga door goed te luisteren naar ondernemers op zoek naar de vraag achter de vraag. Dat is belangrijk om te kunnen achterhalen wat er werkelijk speelt binnen een bedrijf. Het is een essentiële voorwaarde om goede en passende adviezen te geven. Alleen door zo te werken, kun je oplossingen op maat aan te dragen.

 

Ik kies bewust voor een persoonlijke benadering en voor samenwerking met de ondernemer. Dat is de basis voor een duurzame vertrouwensrelatie met ondernemers. Dat is nodig om ondernemers effectief te ondersteunen bij het besturen van zijn/haar onderneming. Zo sta je er als ondernemer niet alleen voor!

Ik werk effectief, ben resultaatgericht en een teamspeler. Situaties beschouw ik vanuit verschillende invalshoeken in samenhang. Met creativiteit, openheid en eenvoud kom ik tot heldere inzichten en verrassende oplossingen.

Na mijn studie HBO bedrijfskunde heb ik de nodige vakinhoudelijke opleidingen gevolgd zoals Financial Business Planner, Register Adviseur Bedrijfsopvolging, Financieringsopleidingen, adviseur WFT PE Plus Basis en PE Plus Verzekeren Zakelijk.

U mag van mij verwachten dat ik bij vragen over specifieke zaken of uit bepaalde kennisgebieden deskundige professionals uit mijn persoonlijke netwerk inschakel.

Missie

“Ondernemers helpen hun ambities te realiseren.”

Visie

“Ondernemers bijstaan hun doelstellingen waar te maken door ze te ondersteunen op financieel en bedrijfskundig gebied.”

Kernwaarden

“Betrouwbaar, respect, ondernemend”

Klanten
Persoonlijk kennismaken of vrijblijvend advies

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek is zo gemaakt en verplicht u tot niets.
Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op. Of bel ons direct op 0183 745 618.

Kennismaken
Kennismaken
Inventariseren
Inventariseren
Vervolgstappen
Vervolgstappen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.