Referenties

Rein de Kock
Steinhoff Constructions BV
Steinhoff Constructions BV is gespecialiseerd in constructieve muurdoorbraken. Wij creëren ruimte. Denk hierbij aan het verwijderen van binnen- en buitenmuren en gevels voor bijvoorbeeld een aanbouw. Voor de aankoop van een bedrijfspand in Zaltbommel heeft Nico de financieringsaanvraag begeleid.
Lees het hele verhaal
Stefanie den Breejen-van der Haar
Tweewielercentrum den Breejen
Nico heeft ons begeleid bij de financiering van onze toekomstdroom: een nieuw te bouwen Tweewielercentrum op een beschikbare kavel in Leerdam. Na een prettige kennismaking heeft Nico het hele financieringstraject uit handen genomen, op een manier die wij zelf nooit hadden kunnen doen.
Lees het hele verhaal
Anja Staal
De Stadspoelier Gorinchem
Samen met mijn man heb ik de poelierszaak van mijn werkgever overgenomen. Nico hielp ons bij de aankoop van het winkelpand en maakte een bedrijfsplan en een financieringsplan, inclusief verbouwingskosten.
Lees het hele verhaal
Bob Visser
Compressor Systems Holland B.V.
Wij hebben Nico aan tafel gevraagd om ons te begeleiden bij het regelen van de financiering voor een nieuw te bouwen pand. Na een grondige en gedetailleerde voorstudie zijn de financiële mogelijkheden in kaart gebracht.
Lees het hele verhaal
Bastiaan de Groot & Arnold Grootendorst
ABC Scherm
De ondersteuning van Nico bij onze bedrijfsfinanciering hebben wij als zeer prettig en effectief ervaren. Nico zorgde met zijn praktische persoonlijkheid direct voor een klik!
Lees het hele verhaal
Behiye Mura
Auto Montfoort
Een TOPPER! Zo wil ik Nico graag noemen. Hij heeft ons bedrijf geholpen met het vergroten van de goederenvoorraad. Samen met hem zijn wij de voor ons onbekende uitdaging aangegaan.
Lees het hele verhaal
Patrick Engelen
Via Optiek
Ik ken Nico al zo’n 20 jaar als prettig en deskundig financieel adviseur. Hij heeft op zeer professionele wijze voor Via Optiek de overstap naar een andere financierder tot in de puntjes begeleid. Jaarlijks kijkt hij met ons mee naar de financiële situatie en stuurt bij waar nodig.
Lees het hele verhaal
Wim Vermeulen
Balm B.V.
Balm is specialist in het herstellen van betonconstructies. Nico ondersteunt ons bedrijf bij diverse financiële zaken. Bij het maken van de jaarplannen beoordeelt en helpt hij ons. We werken al zo’n 15 jaar samen. Wij hebben hem in deze periode als een betrouwbare integere persoon leren kennen.
Lees het hele verhaal
Pascal Tulling-Vroegh
inc. Gezond werken
Nico heeft dé eigenschappen in zich die wij zochten in een financieel adviseur: benaderbaar, prettig in communicatie, enthousiast en betrouwbaar. Tijdens het aankoopproces van een bedrijfspand voor inc. Gezond werken, toen nog onbekend terrein voor ons, konden wij volledig vertrouwen.
Lees het hele verhaal
Jan Smits
Paans Installatiebedrijven
Paans Installatiebedrijven is een krachtige, dynamische en innovatieve organisatie die gebouwd is op 55 jaar vakmanschap. Tijdens het overnametraject heeft Nico het financieringsmemorandum opgesteld. Daarnaast heeft hij als financieel adviseur input gegeven op het business plan.
Lees het hele verhaal
ESVM Vastgoed Verhuur B.V.
Toen ESVM Vastgoed Verhuur een gedeelte van het vastgoed extern wilde financieren, hebben we Nico aan tafel gevraagd. Via via hadden we veel goeds over Nico gehoord. En ook wij zijn heel positief over zijn expertise. Naast dat Nico financieel kundig is, is ie prettig in de omgang.
Lees het hele verhaal
Henriëtte van Dam
Bouwbedrijf Van Dam (Ridderkerk)
Nico heeft ons begeleid bij de hypotheekaanvraag van een bedrijfspand met daarbij een bedrijfswoning. Dit was bepaald geen standaardverhaal. Nico heeft alle financiële zaken en mogelijkheden voor ons uitgezocht, aan ons uitgelegd en op papier gezet.
Lees het hele verhaal
Gerben Wijnja
Wijnja Bouw (Heukelum)
Wijnja Bouw is een hecht familiebedrijf en is sterk in restauraties & renovaties en het realiseren van hoogstaande aan-, ver- en nieuwbouw. Met de aankoop van een bedrijfspand heeft Nico Sterk de financiering voor ons verzorgd. Na een gesprek waarin we de plannen en wensen bespraken zag hij kansen
Lees het hele verhaal
Bart Nell
Kaashandel Nell (Woerden)
Kaashandel Nell is een ambachtelijk kaasbedrijf en bestaat al sinds 1935. Kort geleden deed zich de unieke kans voor om de kaashandel én het pand van de buurman over te nemen. Nico kwam op ons pad en bood ondersteuning bij dit lastige financiële vraagstuk.
Lees het hele verhaal
Henk van de Lagemaat
Lamotec (Culemborg)
Samenwerken met Nico biedt vele voordelen. Hij beschikt over de juiste kennis en hij neemt op deskundige wijze werk uit handen met een no-nonsens houding. Nico heeft mij geholpen bij het overnemen van bedrijfsaandelen van mijn compagnon die graag, na goed overleg, uit ons gezamenlijke bedrijf
Lees het hele verhaal
Taeke Veenstra
Quo Vadis Personeelsdiensten
Mede dankzij de ervaring en deskundige begeleiding van Nico, hebben wij bij de overgang van VOF naar BV onze kredietfaciliteit op een voordeliger en meer bedrijfszekerder manier kunnen oversluiten.
Lees het hele verhaal