Wijnja Bouw (Heukelum)

Gerben Wijnja

Wijnja Bouw is een hecht familiebedrijf en is sterk in restauraties & renovaties en het realiseren van hoogstaande aan-, ver- en nieuwbouw. Met de aankoop van een bedrijfspand heeft Nico Sterk de financiering voor ons verzorgd.

Na een gesprek waarin we de plannen en wensen bespraken zag hij kansen en kon hij aan de slag. Tijdens het proces zijn we totaal ontzorgd, terwijl we zelf verder konden gaan met onze core business: bouwen. Hij regelde in goed overleg de taxatie, het contact met de banken en het contact met onze accountant en hield ons hiervan goed op de hoogte. Hij stelde de nodige gegevens op voor de bank, zoals een financieringsplan.

Op ieder facet van het proces keek hij mee. Zo las hij het koopcontract zorgvuldig en gaf hij tips voor aanvullingen. Het is fijn om iemand met kennis aan je zijde te hebben voor zaken die je niet vaak doet. Daarnaast is hij oprecht betrokken en sterk in communicatie. Hij heeft veel verstand van zaken, dat gaf ons veel vertrouwen. Nico weet hoe de bank gegevens aangeleverd wil hebben. Mede daardoor is dit traject snel, in slechts vijf weken, naar volle tevredenheid afgerond. Bij een volgend financieel vraagstuk zullen we zeker weer de samenwerking zoeken met Nico.